عنوان : رئیس بیمارستان رازی اهواز ازتجهیز آزمایشگاه تشخیص طبی این مركزدرمانی آموزشی به دستگاه اتوماتیك8100 EF-خوانشگرآزمایشات انعقادی خبر داد
 ۱۳۹۵/۱۱/۲۷

به گزارش روابط عمومی در روز چهار شنبه 20بهمن 95در ایام الله  دهه فجر   این دستگاه  راه اندازی و مورد استفاده جهت آزمایشات انعقادی قرار گرفت .

دکتر فرهادسلطانی رئیس بیمارستان گفت این دستگاه  قابلیت انجام  تمام اتوماتیک تستهای انعقادی با سرعت  280 تست  در ساعت را  د ارد

وی همچنین افزود با توجه به اینکه این مرکزدرمانی آموزشی مرکز ارجاع بیماران عقرب زدگی و ماگزیدگی و مسمومیت از نقاط دور و نزدیک استان و گاها از استانهای  مجاور می باشد تهیه ونصب این دستگاه را ضروری و دارای اهمیت ویژه ای دانست .

سلطانی گفت  بکار گیری این دستگاه کلیه تستهای انعقادی که قبلا به صورت دستی انجام می شد و از نظر دقت و سرعت عمل پایین و تاحدودی وابسته به کاربر بود ،اکنون بصورت تمام اتوماتیک انجام میشودکه از نظرکمی و کیفی نیز بطور قابل توجهی ارتقاءخواهند یافت .

رئیس بیمارستان از راه اندازی دستگاه PCR(آزمایشگاه مولکولی )در آینده بسیار نزدیک  خبر داد و گفت با لطف خداوند منان و توجه ویژه رئیس دانشگاه  علوم پزشکی اهواز ،خریداری و تحویل این مرکز داده شد که هم اکنون مراحل پایان نصب و راه اندازی آن در حال انجام است .با راه اندازی این دستگاه این مرکز بعنوان اولین بیمارستان دانشگاهی انجام دهنده آزمایشات مولکولی خواهد بود .