عنوان : ارائه خدمات درمانی به راهیان نور در كربلای خوزستان
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۶

دعوت شده‌ایم که معنای زندگی را بفهمیم.دعوت شده ایم که چگونه زیستن را یاد بگیریم ، دعوت شده ایم که طعم زیبای عاشقی را بچشیم و با آن ادامه حیات دهیم. پس سفر می‌کنیم به همان جایی که بوی خدا ؛ بوی بهشت، بوی امام  حسین(ع)،و اهل بیت میدهد .

میهمان کسانی می‌شویم که خاکی بودندودر عین حال  آسمانی هستند ؛ کوچک بودند در نظر خود و بزرگ در نظر دیگران.

در  روز دوشنبه  23اسفند تعداد 24 نفر از راهیان نور که از سمنان به مناطق طلایه رفته بودن به مرکز آموزش درمانی رازی  جهت مداوا مراجعه  و درمان سرپایی قرار گرقتند  .

مهندس سلیمان کمایی مدیر بیمارستان رازی  گفت .این مرکز درمانی مفتخر است  جهت ارائه خدمت درمان به  راهیان نور و مهمانان نوروزی  آمادگی کامل دارد این مرکز آموزشی درمانی  با آموزشهای مدون و لازم به مسئولین و پرسنل در تمام فصول و درهر  شرایط  آماده خدمت رسانی می باشد .

کمایی گفت  با اعلام معاونت محترم درمان جهت استقبال از بیماران راهیان نور  ، سرکار خانم داراب پور مترون این مرکز  و جمعی  از پرسنل  خدوم عرصه سلامت در اورژانس مستقر شدن تا مداوا و رسیدگی با سرعت و کیفیت بالاتری انجام گردد.