عنوان : بازدید سرزده معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از بیمارستان مستقل رازی
 ۱۳۹۷/۰۸/۲۶

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مستقل رازی اهواز، چهارشنبه مورخ 97/8/23 معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه جندی شاپور اهواز و هیأت همراه متشکل از مدیران و کارشناسان این حوزه، به صورت سرزده از واحدها، بخش‌ها و امکانات بیمارستان مستقل رازی  اهواز بازدید کردند.در ابتدای این بازدید که باحضور در دفتر مدیر عامل بیمارستان برگزار شد  ابتدا دکتر فرهنگ کره بندی مدیر عامل بیمارستان مستقل رازی ضمن خوش آمدگویی به حضار، اطلاعاتی را درخصوص وضعیت فعلی بیمارستان و بعضی مشکلات زیر ساختی و عمرانی عنوان کرد و گفت: متاسفانه بیمارستان قدیمی و فرسوده است و هم چنین عدم پیگیریهای به موقع باعث گردیده خیلی از اقدامات زیرساختی، عمرانی و قراردادها  بیمارستان ناتمام مانده و یا تامین اعتبار لازم انجام نشده و ازمواردی هستند که  نیاز به حمایت و تامین منابع جهت تکمیل و راه اندازی دارند.

در ادامه کارشناسان حوزه معاونت توسعه به منظور ارزیابی فرآیندها، واحدها و زیرمجموعه های مرتبط خود، از جمله امور اداری و کارگزینی، امور مالی و محاسبات و درآمد بیمارستان را مورد ارزیابی محیطی وبازدید قرار دادند.

در این بازدیددکتر حمیدرضا خلیلی سرپرست  معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با توجه به مشکلات  زیرساختی دربیمارستان ازنزدیک وضعیت آشپزخانه بیمارستان ، جایگاه امحاء پسماند ، وضعیت انبارهای دارویی و تجهیزات ، واحد ریکاوری و CSR  ، پروژه اورژانس جدید  و سیستم ژنراتور و برق بیمارستان را مورد بررسی قراردادند و پس از بازدید با حضور مجدد دردفتر مدیرعامل بیمارستان ارزیابی انجام شده  کارشناسان ، ونکات لازم مطرح وگزارش گردید

در پایان دکتر حمیدرضا خلیلی سرپرست  معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه جندی شاپور:هدف از بازدیدها را شناسایی نقاط قوت و نقاط ضعف بیمارستان‌ها در راستای بهبود و اصلاح فرآیندهای کاری بیمارستانها  جهت پیگیری و  مرتفع نمودن آنها بیان نمود. ودر این راستا خواستار بهبود وضعیت آشپزخانه ، سیستم امحاء پسماند، تسریع در تکمیل و راه اندازی پروژه اتاق عمل و یکپارچه سازی انبارها بیمارستان شد

در پایان جلسه،مجموعه مدیریت بیمارستان نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور معاونت توسعه و هیات همراه خواستار حمایت و کمکهای مالی حوزه ریاست و پشتیبانی دانشگاه باتوجه به وضعیت خرابی زیر ساخت   بیمارستان شدند.

تمامی حقوق این سایت متعلق به مرکز آموزشی درمانی رازی اهواز می باشد.