عنوان : برگزاری كارگاه آموزشی بهداشت محیط وكنترل عفونت ویژه پرسنل خدماتی و كمك بهیار در بیمارستان رازی اهواز
 ۱۳۹۷/۰۹/۱۰

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی رازی اهواز، پنج شنبه  8 آذرماه  1397 دوره آموزشی  به منظور ارتقاء سطح اگاهی ویژه  کلیه پرسنل خدماتی و کمک بهیار با همکاری واحدهای بهداشت محیط و کنترل عفونت  و مسئول خدمات بیمارستان در سالن کنفرانس ولی شرف بیمارستان رازی اهواز برگزار شد.

در ابتدای دوره آموزشی آقای برزگر مسئول واحد بهداشت محیط بیمارستان مطالبی در خصوص  اهمیت بهداشت ، اجرای قوانین و دستورالعمل های بهداشتی ، مراحل مدیریت پسماند در راستای اجرای استانداردهای اعتبار بخشی در بخش های مختلف بیمارستان  ضمن آموزش و ضرورت انجام مطالب گفته شده تاکید شد . از دیگر مباحث اشاره شده در این کلاس آموزشی، روشهای صحیح استفاده از مواد شوینده و گندزدا در بیمارستان ، اصول صحیح نظافت در بخشهای مختلف ، شیوه صحیح نظافت کف زمین ،سرویس های بهداشتی ، در و پنجره و سایر سطوح  و .... مطالبی دیگری بود که توسط این کارشناس ارائه گردید  .

درادامه سرکار خانم معین کارشناس کنترل عفونت بیمارستان نیز به ارائه مطالب آموزشی خود  پرداخت، احتیاطات استاندارد ، مواجهات شغلی ، تکمیل پرونده سلامت ، نحوه صحیح شستن دستها و هندراب کردن و رقیق سازی محلولها نیز از موضوعاتی بود که توسط کارشناس کنترل عفونت ارائه و آموزش داده شد

در پایان به منظور اثر بخشی دوره آموزشی برگزار شده آزمونی از کلیه پرسنل خدمات وکمک بهیار به عمل آمد  و مقررشد که به نفرات برتر جوایزی نیز اهداء گردد .