عنوان : برگزاری ایستگاه غربالگری وخودمراقبتی درسالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار در بیمارستان رازی اهواز
 ۱۳۹۷/۱۰/۲۶

به گزارش روابط عمومی بیمارستان رازی اهواز : در سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار  مورخ 97/10/22 در راستای ارتقاء سلامت همگانی برنامه ملی غربالگری و خود مراقبتی با هدف آموزش و آگاهی مراجعین و مردم شریف، و شعار درمان در خدمت سلامت جامعه و مراقب سلامت خود باشیم  توسط کادردرمانی بیمارستان رازی در درمانگاه تخصصی به مدت یک هفته از تاریخ 97/10/22 لغایت 97/10/27برگزار شد.

در حاشیه این برنامه دکتر غلامرضا ساری زاده معاونت اجرایی این بیمارستان بیان داشتند :که خود مراقبتی و اجرای اینگونه طرح ها علاوه بر اینکه موجب آموزش و جلب توجه و اهمیت اقشار جامعه به موضوعات سلامت همگانی میشود می تواند در کنترل ، جلوگیری از بیماریهای خاموش و نهفته در  جامعه و کاهش هزینه های دسترسی به اطلاعات و داده های مورد نیاز ،برای برنامه ریزی در خصوص طرح های بهداشتی درمانی توسط مسئولین امر بهداشت و درمان  در این راستا  موثر و اثربخش باشد.

گفتنی است در این غربالگری که با استقبال مردم و مراجعین همراه است  توسط اعضای تیم درمانی بیمارستان رازی، افراد متقاضی و مراجعین علاوه براینکه از نظر فشار خون و بیماریهای قلبی ، افرایش وزن  تحت غربالگری قرار می گیرند راهنماییها و مشاوره هاي بهداشتي لازم  به افراد دارای فشارخون ، رعایت رژیم غذایی، تحرک بدنی  مصرف میوه و سبزیجات و همچنین پیگیری، درمان و مراقبت های لازم  و توزیع پمفلت آموزشی داده می شود.