عنوان : تقدیر از پرسنل آزمایشگاه بیمارستان مستقل رازی اهواز
 ۱۳۹۸/۰۲/۰۲

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مستقل رازی اهواز :دکتر فرهنگ کره بندی مدیر عامل بیمارستان مستقل رازی اهواز به همراهی  سایر مسئولین  بیمارستان شنبه سی یکم   فروردین ماه  98 شده به مناسبت سالروز حکیم جرجانی و روز علوم آزمایشگاه از کارمندان آزمایشگاه بیمارستان با حضور در محل کار آنها قدردانی نمود.

در این مراسم دکتر فرهنگ کره بندی ضمن تقدیر و تشکر و خسته نباشید  به کلیه پرسنل دانشگاه بخصوص پرسنل  وجامعه آزمایشگاهی افزود :هیچ عمل و فعالیت مثبتی در این بیمارستان گم نخواهد شد وبایستی به نحواحسن به بیماران خدماتی ارزنده ارائه دهیم و برنامه و عملکرد کاری من در این بیمارستان بر اساس کارکرد و عملکرد مثبت است  مطالبات پرسنلی نیز از مواردی بود که توسط پرسنل  آزمایشگاه مطرح گردید که در پایان  باگرفتن عکس یادگاری  و  پذیرایی از پرسنل و همکاران تقدیر و تشکر نمودند .