عنوان : گرامیداشت روز كارگر در بیمارستان مستقل رازی اهواز
 ۱۳۹۸/۰۲/۱۳

به مناسبت گرامیداشت روز کارگر،  مدیریت بیمارستان مستقل رازی اهواز ازکلیه پرسنل  مجموعه خدمات و تاسیسات بیمارستان تقدیر کردند به گزارش  روابط عمومی بیمارستان مستقل رازی اهواز: مراسم گرامیداشت روز کارگر مورخ 11 اردیبهشت با حضور دکتر فرهنگ کره بندی مدیرعامل بیمارستان ، دکتر غلامرضا ساری زاده مدیریت اجرایی بیمارستان و سایر مدیران ومسئولین   وکلیه نیروهای واحد خدمات در سالن آموزشی شهید ولی شرف برگزار گردید.

دکتر غلامرضا ساری زاده مدیریت اجرایی بیمارستان ضمن تبریک این  روز و تأکید بر ارزشهای کار و کارگری گفت :جایگاه و نقش کارگری در حدی است که پیامبر مکرم اسلام مقام کارگر را بسیار والا دانسته و کار وکارگری را همپای حضور در سنگر جهاد عنوان نموده اند، نقش کارگران در هر جامعه ای  بازوان حركت به سوي رشد و شكوفايي می باشند  و  هر جامعه‌اي كه از فرصت اندیشه و بازوي كارگران بهتر استفاده شود توسعه و پيشرفت،  نصیب کشورها خواهد شد.

وی  در پایان ضمن تقدیر از تلاش قشر کارگر در حوزه خدمات بیمارستان  بیان داشت : تلاش شما عزیزان بر کسی پوشیده نیست و این مراسم  هم به این منظور برگزار گردید روز گرامیداشت کارگر زمانی برای قدر دانستن زحمات  کارگران  است که بدانید مسئولین بیمارستان  به زحمات شما واقف هستند وسعی و تلاش بر این است  پرداخت حقوق و مزایای پرسنل خدمات تاخیری نداشته است  وحقوق و دستمزد شما به موقع و مطابق با قانون پرداخت شود.

درپایان نیز با اهداء لوح تقدیر به چند تن از کارگران نمونه واحد خدمات، و انجام  پذیرایی، مراسم پایان یافت.