عنوان : برگزاری اولین مجمع موسسه خیرین یاوران توانمند بیمارستان رازی اهواز
 ۱۳۹۸/۰۴/۰۵

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مستقل رازی  اهواز ،اولین  مجمع موسسه خیرین یاوران  توانمند  وابسته به بیمارستان رازی اهواز با هدف اجتماعی کردن سلامت به عنوان نیاز امروز جامعه با حضور  مدیریت بیمارستان و موسسین  و جمعی از همکاران شاغل  در سالن شهید ولی شرف بیمارستان  برگزار شد.

در ابتدا این نشست ابتدا سرکار خانم  دهکردی  از موسسین این موسسه  ضمن خیر مقدم به میهمانان و خیرین سلامت  درخصوص فعالیتهای  این موسسه  ارائه گزارش نمودند.

دکتر غلامرضا ساری زاده معاونت اجرایی بیمارستان رازی اهواز سخنران دیگر این مجمع اظهار داشت : مسئولیت  های اجتماعی و مشارکت از جمله ارکانی  است که همواره مورد تاکید است. نظام سلامت در کنار مسئولیت خود می تواند به سمت  جلب مشارکت های مردمی حرکت کند تا با مشارکت مردم سلامت بهتری را به جامعه ارائه کند و  برای اینکه صحیح و مطمئن در بستر رشد و شکوفایی جامع قرار بگیریم نیاز به حمایت خیرین  و مشارکت های آنها داریم .

وی تصریح کرد: در چند سال اخیر اثبات شده است زمانی که عموم مردم برای پیشبرد  فعالیت ها ورود پیدا می کنند کارآمد تر از بخش های دولتی تأثیر گذار هستند برهمین اساس اجتماعی شدن  وتشکیل موسسه های  مردمی و خیرین از مواردی  است  که می تواند کمک بزرگ در راستای  سلامت بنماید. که بایستی  با تشکیل مجمع ها و ساختارمند نمودن این موسسات خیریه و به دنبال ظرفیت شناسی و ایجاد زمینه لازم برای فعالیت و پیشبرد اهداف مشارکت ها باشیم .

دکتر کریم بیت سیاح مشاور اجتماعی بیمارستان و مدیر عامل خیریه بیمارستان سخنران دیگر این نشست  ابتدا از سابقه  تشکیل این موسسه صحبت کرد وبیان داشتند :وزارت بهداشت به تنهایی نمی تواند تامین مالی طرحهای بهداشت و درمان را دوش بکشد مگر این که همه نهادهایی که به صورت مستقیم و غیر مستقیم درگیر هستند فعال باشند.

کریم بیت سیاح افزود: تنها 20درصد از تامین سلامت جامعه در اختیار دانشگاه علوم پزشکی است و ما برای موفقیت چاره‌ای نداریم جز اینکه به سراغ مردم و همچنین آن80 درصدی که در سلامت تاثیرگذار هستند، برویم.

دکتربیت سیاح در پایان از بانیان و موسسین موسسه خیرین یاوران توانمند بیمارستان رازی اهواز همکاران شاغل سرکار خانم دهکردی،سرکارخانم مسعود زادگان وآقای ظاهری تقدیر نمود.