عنوان : بازدید معاون درمان وزارت بهداشت از پروژه های در حال افتتاح بیمارستان مستقل رازی
 ۱۳۹۸/۰۵/۲۰

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مستقل  رازی  عصرروز شنبه 19شهریور98 ،  دكتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت به همراه دکتر نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز ، دکتر احدی قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی اهواز و دکتر خلیلی معاون محترم توسعه و منابع ،همراه با جمعی از کارشناسان و مسئولین بیمارستان رازی  از آخرین وضعیت اجرای پروژه در حال تکمیل احداث اورژانس جدید بازدید نمودند.
دکترجان بابایی با حضور در بیمارستان مستقل رازی  ازپروژه های عمرانی  این بیمارستان بازدید ، و با مدیریت ، پرسنل و بیماران این بیمارستان دیدار و گفتگو نمودند.

معاون درمان وزارت بهداشت  در حاشیه این بازدید گفت: در خصوص اجرای پروژه احداث اورژانس جدید  و رفع مشکلات  و بهسازی های انجام شده در واحدهای درمانی و پشتیبانی ،اقدامات مطلوبی انجام گرفته و امیدواریم روند اجرایی طرح های عمرانی به همین ترتیب ادامه داشته باشد.

همچنین دکترنظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی در این بازدید با بیان اینکه روند تکمیل پروژه های عمرانی مطلوب است گفت: این بیمارستان نیاز به تجهیزات و اعتبارات  دارد که باید دانشگاه علوم پزشکی استان و وزارت بهداشت در این خصوص اقدامات لازم را انجام دهند .

دکتر نظری  افزود: امیدواریم در سال 98 با تخصیص اعتبارات لازم در بخش های مختلف از سوی وزارت  بهداشت بتوانیم روند تکمیل طرح های نیمه تمام در این مرکز را سرعت ببخشیم.

همچنین دکتر احدی  با تأکید بر اهمیت اجرای پروژه‌های عمرانی توسط نیروهای متخصص، اظهار کرد: هرچه این موضوع بیشتر رعایت شود آسایش و ایمنی جامعه نیز بهتر تأمین خواهد شد.

وی با بیان اینکه همگام نبودن تأمین اعتبارات با برنامه زمان‌بندی از دلایل اصلی طولانی شدن پروژه‌های عمرانی است، ابراز امیدواری کرد با همکاری وزارت بهداشت با تأمین به موقع اعتبار لازم، پروژه های عمرانی مورد بازدید در موعد مقرر تکمیل و افتتاح گردد.

در این بازدید، از پروژه های بازسازی ، استاندارد سازی و احداث : اتاق عمل و NICU ،لاندری،آشپزخانه،امحاءزباله و آسانسور بخش زنان و جراحی  بازدید به عمل آمد.
در انتها دکتر ساری زاده مدیراجرایی  بیمارستان در مورد برنامه عملیاتی و منابع مورد نیاز این پروژه ها سخن گفت و همچنین اظهار داشتند: پروژه های پیش رو در هفته دولت به یاری خدا افتتاح میگردند.
وی در ادامه افزود افتتاح اورژانس جدید به مساحت بالغ بر 2000متر مربع و ظرفیت 26 تخت از جمله پروژه های الویت دار بیمارستان درمانی مستقل رازی  محسوب می شود.

دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت در پایان این بازدید از این طرح ها و پروژه ها ابراز خوشنودی نمود و از عوامل و تیم اجرایی که در این زمینه فعال هستند قدردانی کرد.