عنوان : نهضت عاشورای حسینی در فرهنگ پرستاران متبلور است
 ۱۳۹۸/۰۶/۱۱

هر کس یک شبانه روز از بیماری پرستاری کند ، خداوند او را با ابراهیم خلیل محشور می کند .پیامبر اکرم (ص)

مدیر خدمات پرستاری بیمارستان مستقل رازی  گفت: نهضت عاشورای حسینی در فرهنگ پرستاران متبلور است.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مستقل رازی  ، امروز با آغاز دهه محرم  با تسلیت  ایام شهادت سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) خانم داراب پور اظهار داشت: عشق و خدمت به همنوع مهم‌ترین ویژگی پرستاران است.
مدیر خدمات پرستاری تصریح کرد: مراقبت از بیمار و خدمت به همنوع نیازمند عشقی خالصانه است که پرستاران توانسته‌اند این ویژگی را به معنای کامل تفسیر کنند.
داراب پور با بیان اینکه کار حضرت زینب (س) در نهضت عا شورا بسیار مهم و با اهمیت بود خاطرنشان کرد: خدمات و فعالیت حضرت زینب (س)  پس از حادثه کربلا با وجود مصائب و سختی‌ها ولی با صبر و عشق انجام و ماندگار شد.
همچنین ایشان  با تأکید بر بهره جستن از فرهنگ بی‌بدیل حضرت زینب (س) در تمام امور جامعه افزود: پرستاران با تأسی از این فرهنگ خدمات ارزشمندی به جامعه هدف ارائه می‌کنند که تسکینی بر آلام دردهای بیماران باشند.
داراب پور با بیان اینکه پرستاران تنها به درمان فیزیکی بیماران اقدام نمی‌کنند گفت: پرستاران علاوه بر درمان فیزیکی بیماران در ارائه خدمات روحی و روانی در بیماران تأثیرگذار هستند.
وی خدمات پرستاران در جامعه را موردستایش قرار داد و بیان کرد: پرستاران از روی عشق خدمات به همنوعان این حرفه و مهارت را انتخاب می‌کنند چراکه میزان درآمد آنان نسبت به خدمات با ارزش پرستاری قابل توصیف و سنجش نیست.