عنوان : مراسم تكریم و معارفه ریاست بیمارستان رازی اهواز
 ۱۳۹۷/۰۷/۱۵

امتیاز :  ۳.۰۰ |  مجموع :  ۱

به گزارش روابط عمومی بیمارستان رازی: مراسم تکریم دکتر فرهاد سلطانی ریاست اسبق بیمارستان  و معارفه دکتر فرهنگ کره بندی  به سمت مدیر عامل مستقل  این مرکزآموزشی درمانی در مورخ 97/7/14 با حضور دکتر ورناصری معاون درمان دانشگاه  ، اساتید و کلیه کارکنان اداری ،پشتیبانی وپرستاری برگزار شد. در ابتدای مراسم پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، دکتر شهرام ابراهیمی مدیریت بیمارستان به عنوان میزبان ضمن خیر مقدم ویژه به حضار و مهمانان ارجمند دراین مراسم  از زحمات ، تعهد و تخصص،  دکتر فرهاد سلطانی  در مدت زمان خدمت در این مرکز تقدیر و تشکر نموده و  وخواستار توجه ویژه مدیران ارشد دانشگاه به بیمارستان رازی  به لحاظ توانمندیها و پتانسیل های که در این بیمارستان است شد وآمادگی خود و پرسنل بیمارستان را در جهت کمک به دکتر کره بندی  به عنوان مدیر عامل مستقل بیمارستان اعلام کرد .

دکتر ورناصری ، معاون درمان دانشگاه جندی شاپورسخنران دیگر این مراسم، ابتدا از  تلاش ها و عملکرد مطلوب پرسنل بیمارستان رازی  در مداوای مجروحان و آسیب دیده گان حمله تروریستی شهریورماه اهواز قدردانی نمود و اظهار داشتند : خدمت به بیماران و درمان از ویژگیهای بارز پرسنل این بیمارستان است  وباتوجه به اینکه کشور در یک شرایط جنگ اقتصادی قرار دارد و همه به نوعی در این جنگ اقتصادی قرار داریم  تلاش وسیاست ها براین است که کشور به سمت کاهش فشارهای اقتصادی برود لذا  با این هدف بیمارستان رازی به عنوان یک بیمارستان مستقل در سطح کشور تعریف شده و جناب دکتر کره بندی که شخصیتی آشنا به سیستم و دارای تجارب ارزنده ای هستند به عنوان مدیر عامل انتخاب گردیدند و ابراز امیدواری کرد که بیمارستان مستقل  با مدیریت تمامی منابع بتواند گامهای موثر و روبه جلو در پیشبرد  نظام سلامت داشته باشد و در ادامه  از تلاش های دکتر سلطانی که منجر به تغییرات اساسی کمی و کیفی در بیمارستان شده به نوبه خود تشکر و قدردانی کرد.

دکتر سلطانی ریاست اسبق بیمارستان نیز  بیان داشت: تمام سعی خود را در دوران تصدی مسئولیت در بیمارستان به کاربستم تا این مرکز ارتقاء پیدا کند  و با همراهی و همدلی همه کارکنان توانستیم موفق به کسب رتبه های برتراعتبار بخشی در بین بیمارستانهای استان باشیم وتمام تلاش ها براین بود که در چاچوب مقررات خدمت نماییم .
دکتر فرهنگ کره بندی مدیر عامل بیمارستان  با  اعلام اهداف مهم پیش رو، درخواست یاری و همکاری از سوی اساتید وپرسنل را در پیشبرد اهداف  مطرح کرد وگفت : انشااله بتوانیم با تلاش ها و ارائه راهکارها و اصلاح ساختارها در عملکرد بیمارستان پیشرفت داشته باشیم .  در پایان مراسم نیز هدایایی از طرف مدیریت ، دفتر پرستاری و کارکنان اداری- پشتیبانی جهت تقدیر از ریاست اسبق  قبلی و خوش آمدگویی به مدیریت جدید تقدیم شد.

تمامی حقوق این سایت متعلق به مرکز آموزشی درمانی رازی اهواز می باشد.