• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
پیام تبریك مدیرعامل بیمارستان مستقل رازی اهواز به مناسبت روز پرستار
به گزارش روابط عمومی بیمارستان مستقل رازی اهواز به مناسبت فرا رسیدن روز پرستار دکتر فرهنگ کره بندی مدیرعامل بیمارستان رازی اهواز طی پیامی این روز را به همه پرستاران تبریک گفت.

به نام خداوند جان و خرد

میلاد با سعادت حضرت زینب کبری(س) فرصت بسیارمغتنمی است تا از همراهی و ایثار انسانهایی یاد کنیم که تعهد انسانی خود را به شایسته ترین طریق ممکن به نمایش  می گذارند.
شایسته است تا دراین روز فرخنده که به روز پرستار نامگذاری گردیده است، برای قدردانی از زحمات شبانه روزی جامعه پرستاری؛ که امروزه یکی از حلقه های مهم و موثر در زنجیره سلامت می باشند و مسئولیت پر ارزش خود در تامین سلامت جامعه را با وجود تمامی  ناملایمات و مشکلات موجود، با انگیزه های الهی به انجام می رسانند تبریک و تهنیت عرض نمایم.

اینجانب  این مناسبت خجسته را به حضور یکایک همکاران عزیز در این مرکز و دانشگاه جندی شاپور اهواز تهنیت گفته ؛ سلامتی، بهروزی و ایامی سرشار از توفیقات روز افزون الهی از درگاه خداوند منان را برایتان آرزومندم .

دکتر فرهنگ کره بندی

مدیر عامل بیمارستان رازی اهواز